KWALIFIKACJE WYODRĘBNIONE W ZAWODZIE:
HGT.02. Przygotowanie i wydawanie dań
Plan kwalifikacyjnego kursu zawodowego
HGT.12. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych
Plan kwalifikacyjnego kursu zawodowego
Czas trwania nauki – 3 semestry.
Zajęcia odbywają się w weekendy (sobota, niedziela), średnio co dwa tygodnie.
CELE KSZTAŁCENIA
Absolwent szkoły prowadzącej kształcenie w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych powinien być przygotowany do wykonywania zadań zawodowych:
1. w zakresie kwalifikacji HGT.02. Przygotowanie i wydawanie dań:
2. w zakresie kwalifikacji HGT.12. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych:
Aby uzyskać tytuł technika żywienia i usług gastronomicznych należy:
W trakcie nauki będziesz mieć możliwość:
1. korzystania z profesjonalnie wyposażonych w sprzęt oraz materiały dydaktyczne pracowni zawodowych – nauka jest bezpłatna w całym cyklu kształcenia,
2. czerpania wiedzy od wykwalifikowanej kadry pedagogicznej posiadającej praktyczne doświadczenie zawodowe,
3. zdobyć praktyczne umiejętności w zawodzie,
4. podejść do egzaminów zawodowych zorganizowanych na terenie naszej placówki - są to egzaminy bezpłatne.
W procesie rekrutacji niezbędne będą następujące dokumenty:
W przypadku dodatkowych pytań zapraszamy do kontaktu:
szkola@nowoczesnaszkola.edu.pl
tel. 784 207 390
ul. Gabriela Narutowicza 122, 90-145 Łódź
Deklaracja dostępności
tel. (42) 631 98 48 wew. 15
784 207 390
e-mail: szkola@nowoczesnaszkola.edu.pl